„Naše veče” Ivana Bosiljčića uz muziku i stihove

16.10.2023.

Biblioteka “Centar za kulturu” Kladovo povodom obeležavanja 150 godina Čitališta na području opštine Kladovo, uz podršku svog osnivača, opštine Kladovo, priređuje umetničko muzičko veče poznatog glumaca Ivana Bosiljčiča pod nazivom “Naše veče”.

Nakon gostovanja u Mostaru i Podgorici naš poznati glumac se predstavlja kladovskoj publici u subotu 28. oktobra 2023., sa početkom u 19.00 časova u pozorišno-koncertnoj sali.

Cena ulaznice je 800 dinara.

Publika će imati priliku da uživa uz stihove poznatih pesnika i čuvene melodije koje u Ivanovoj interpretaciji donose uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima i u ovim vremenima. Ova muzička predstava je iskrena glumačka ispovest koju publika pozdravlja dugim stojećim aplauzima.

Druženje sa Bosiljčićem i sa stihovima Jesenjina, Simonova, Bodlera, Šantića, Rakića, Radičevića, Dedića, Antića, Rajića … predstavlja kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas.

Pored poezije, biće tu i filmske muzike, ruskih romansi, savremene pop muzike.

"Naše veče" nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta, a forma je posebna i retko viđena na ovim prostorima.

Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, predstavlja autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga.

Ulaznice se dostupne u pretprodaji na blagajni Doma omladine svakog radnog dana od 07 do 15 časova.

Na dan koncerta ulaznice se prodaju sat vremena pred početak muzičko-poetskog programa