2D bioskop - Mart 2016

24.02.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u utorak 01. marta 2016. godine;

MEDA SA SEVERA / 2D u 16:00 h

Žanr: animirani, sinhronizovano

Trajanje: 90 min.

Režija: Trevor Wall

Sinhronizacija: Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković i Boris Milivojević

Sinopsis: Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja završiće u New Yorku, gde ih čekaju neverovatne avanture.

Za brbljivog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. Međutim, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio... odlazi u New York kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=pitpdT4xDcg

DEDPUL / 2D u 18:00 h

Žanr: Akcioni, avanturistički

Trajanje: 106  min.

Režija: Tim Miller

Uloge: Morena Baccarin, Gina Carano, Ryan Reynolds...

Sinopsis: Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=H6zzo0bB0XY

50 NIJANSI CRNE / 2D   u 20:00 h

Žanr: Komedija

Trajanje: 92 min.

Režija: Michael Tiddes

Uloge: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk...

Sinopsis: Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju “PEDESET NIJANSI CRNE” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=l8LHLMBEZLE

Cena; 250 din.