2D/3D bioskop – Avgust 2015.

10.08.2015.

Bioskop Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo prikazuje u utorak 18. avgusta 2015. godine;

MALCI - 3D u 17:00h

Režija: Pierre Coffin, Kyle Balda

Uloge: Pierre Coffin, Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Chris Renaud

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=eFfHvSWb69M

GRADOVI NA PAPIRU 2D u 19:00h

Režija: Jake Schreier

Uloge: Cara Delevingne, Nat Wolff, Halston Sage

Žanr: misterija, romansa

,,Gradovi na papiru” je priča u čije je središte smešten Kventin (Net Vulf, koga se sećamo iz filma ,,Krive su zvezde”), maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo (Kara Delavinj) još od kada je bio dete. Nakon što ga povede u avanturu kroz njihov rodni grad, Margo odjednom nestaje, ostavljajući za sobom tajanstvene tragove koje Kventin mora da dešifruje. Potraga za njom vodi njega i njegove duhovite prijatelje na uzbudljivo putovanje koje je u isto vreme i smešno i dirljivo. Na kraju, da bi Kventin pronašao Margo, mora i sam da shvati šta su pravo prijateljstvo i prava ljubav.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Z4MTBdMUqJQ NEMOGUĆA MISIJA 2D u 21:00 sati

FANTASTIČNA ČETVORKA  u 21:00h

Žanr: akcija-avantura

Režija: Josh Trank

Uloge: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell

Sinopsis: Prilikom testiranja eksperimentalnog svemirskog broda, Rid Ričards, Ben Grim, Suzan i Džoni Storm su izloženi bombrdovanju nepoznatih kosmičkih zraka. Po povratku na Zemlju, utvrđuju da su stekli čudesne sposobnosti, kakve nikad niko ranije nije video. To putovanje je bilo prvo u nizu fantastičnih avantura, ovo četvoro prijatelja koji su postali poznati kao Mister Fantastik, Stvor, Čovek – Baklja i Nevidljiva devojka.

 

Trejler:  ://www.youtube.com/watch?v=75EYgUE2L3k