2D/3D bioskop – Jul 2015.

08.07.2015.

Bioskop Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo prikazuje u utorak 14. jula 2015. godine;

MALCI - 3D u 17,00 sati

Režija: Pierre Coffin, Kyle Balda

Uloge: Pierre Coffin, Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Chris Renaud

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vjekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=eFfHvSWb69M

TED 2 - 2D u 19,00 sati

Režija: Seth Macfarlane

Uloge:Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, John Slattery, Jessica Barth i Morgan Freeman

Žanr: Komedija

Scenario: Seth MacFarlane, Alec Sulkin i Wellesley Wild

Studio: Universal Pictures

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije za odrasle svih vremena.

Film nije za osobe ispod 16 godina!

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=dn3mDTb_s2E

TERMINATOR – GENESIS (TERMINATOR GENISYS) 3D u 21,00 sat

Režija: Alan Taylor

Uloge:Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K.Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith, Courtney B. Vance i Byung-Hun  Lee

Žanr: Akciona avantura

Scenario: Laeta Kalogridis i Patrick Lussier

Studio: Paramount Pictures

Kad Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džeja Kortnija) nazad u 1984, da zaštiti Saru Konor (Emilija Klark) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku. Sada će se narednik Ris naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Švarceneger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje.

Trejler;  https://www.youtube.com/watch?v=9HmANFd9qzs

Cena ulaznice je 250 dinara.