2D/3D bioskop – Septembar 2015.

16.09.2015.

Bioskop Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo prikazuje u utorak 22. septembra 2015. godine ;

SMOTANKO I TRAPAVKO – Neverovatna misija 3D u 17:00h

Žanr: animirana komedija sinhronizovana na srpskom

Režija: Javier Fesser

Uloge: Karra Elejalde, Janfri Topera, Gabriel Chame, Ramón Langa, Víctor Monigote

Sinopsis: Smotanko i Trapavko su dva najvrednija super-špijuna tajne vladine agencije (TIA) i prati ih glas da rešavaju sve kriminalne slučajeve koje ostali agenti ne mogu. Kako bi rešili te zadatke njih dvojica koriste maske i bizarne izume koji su u većini slučajeva besmisleni. Upravo zbog toga njihove misije postaju nepresušan izvor zabave koji do sada nije viđen u svetu špijunaže.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=LvuKCcAoG4E

LAVIRINT – BEG KROZ ZGARIŠTE u 18,45h

Žanr: naučno-fantastični

Režija: Wes Ball

Uloge: Dylan O’Brien, Aidan Gillen, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee

Sinopsis: Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ZVwTIMKfmvI

HILJADARKA u 21,00h

Žanr: domaća komedija

Režija: Nenad Đurić

Uloge: Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović

Sinopsis: Mladić Atif Kurtović (Trifunović) prvi put u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio tačno tamo gde je njegov sada penzionisani otac stao i postaje rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina se ubrzo u potpunosti menja kada bude izabran za lice koje će krasiti najvredniju novčanicu u državi, novčanicu u iznosu od hiljadu dinara (tzv. „hiljadarku“). Tako će se Atif ubrzo naći na putu za Beograd gde će ga Titov lični fotograf (Pervan) uslikati i tako postaje deo istorije. U celokupnu priču uskoro ulazi i mlada devojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ (Bukva) u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. Kada Tito (Kojo) najavi svoju ličnu posetu Atifovom rodnom gradiću za sve junake ove simpatične priče počinje avantura koju će pamtiti do kraja života.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=qPM-LN8OO3Y

 Cena: 250 dinara