2D/3D bioskop - April 2015.

27.04.2015.

Bioskop “Centra za kulturu” u Kladovu prikazuje:

29. aprila 2015. godine od 16:30h, 18:30h i 20:30h

SUNĐER BOR KOCKALONE: Sunđer na suvom 3D / sinhronizovano

Žanr: animirani

Trajanje: 90 min

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

https://www.youtube.com/watch?v=0rweAh9mAKM

29. aprila 2015. godine od  20:30 h

PAKLENE ULICE

Žanr:  akcija, krimi

Trjanje: 137  min

Glumci:  Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson, Jason Statham

Režiser: James Wan

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u „Paklenim ulicama 7“.

“Ja nemam prijatelje. “ Ja imam porodicu.”

Ove reči predstavljaju srž franšize „Paklenih ulica“, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno. Pre 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena.

Sada, „Paklene ulice 7″ stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i najbolji film iz ovog serijala koji ispunjava sva očekivanja. Za svaku osobu koja je radila na ovom sedmom nastavku i za sve one koji se smatraju fanovima: ovaj film je poseban.

https://www.youtube.com/watch?v=iqoIq6JMAhs

Cena ulaznice: 250 dinara