3D bioskop – Februar 2019.

01.02.2019.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u četvrtak, petak i subotu 14., 15., i 16. februara 2019.;

ČETVRTAK, 14. februar 2019.

“Aladin i leteći ćilim” 2D u 16:00h

Originalan naslov: Hodja fra Pjort

Žanr: animirani, fantazija sinhronizovan

Dužina trajanja: 81 min

Režija: Karsten Kiilerich       

Glumci: Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Marko Dolaš, Alek Rodić, Ana Mirović, Ognjen Drenjanin, Jovana Cavnić, Đorđe Simić, Milan Zoričić, Simona Ćirović, Ivan Ivanov, Zoran Stojić

Sinopsis:

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno – ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Ali to ne sprečava naivnog seljačića Aladina da nastavi put na čarobnom tepihu.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Or8AZTFlaw8

 

“Taxi bluz” 2D u 18:00h i 20:00h

Žanr: komedija

Dužina trajanja: 87 min

Režija: Miroslav Stamatov

Glumci: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandar Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković

Sinopsis:

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=gfgVM-3n674 

PETAK, 15.februar 2019.

 “Snežna kraljica” 3D  u 16:00h

Originalni naslov: Snezhnaya koroleva. Zazerkale

Žanr: animirani, komedija, avantura

Dužina trajanja: 80 min

Režija: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Glumci: Dušica Novaković, Marko Marković, Boki Perić

Sinopsis:

 Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=lBAEIxe3xik

 

“Taxi bluz” 2D u 18:00h i 20:00h

SUBOTA, 16. februar 2019.

“Povratak Meri Popins” 2D u 16:00h

Originalni naslov: Mary Poppins Returns

Žanr: muzički, porodični, fantazija

Dužina trajanja: 130 min

Režija: Rob Marshall

Glumci: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Wishaw

Sinopsis:

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=yRDkZXlhQVw

 “Taxi bluz” 2D u 18:30h i 20:30h

Cena: 250 dinara