3D bioskop – Novembar 2016.

15.11.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u utorak 22. novembra  2016. godine:

„Trolovi“ – 3D sinhronizovano -  u 16č

Žanr: Animirani, komedija

Dužina trajanja filma: 84 minuta

Režija: Mike Mitchell

Glumci: Sinhronizovano - Justin Timberlake, Anna Kendrick (Ana Štajdohar, Marko Mandić)

Sinopsis: Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi. 

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=QoauDpQhnDc

 „Vojna akademija 3 – Novi početak“ 2D u 18h i 20č

Žanr: Drama, komedija

Dužina trajanja filma: 95 minuta

Režija: Nebojša Nele Garić

Glumci: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović

Sinopsis: Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nije samo vojna škola, već škola života.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ty0oLiiGuaE

Cena: 250 dinara