3D bioskop – Septembar 2014.

01.09.2014.

Bioskop „Centra za kulturu“ Kladovo prikazuje;

04. septembar 2014. u 16,00 sati

“Čarobnjak iz OZ-a”

Uloge: Lea Michele, Kelsey Grammer, Dan Aykroyd

Sinopsis: Svi smo gledali  i  odrastali uz legendarnog “Čarobnjaka iz Oza”. Е, pa sada, Doroti se budi  u svom domu  u Kanzasu, ali je odlučna da se vratiu u čarobnu zemlju Оz, spasi svoje prijatelje – Strašila, Lava и Limenka – od  novog  zloće poi menu  Komedijaš i ponovo uspostavi red, mir i sreću u Smaragdnom gradu!

Koristan link;

https://www.youtube.com/watch?v=Ml9F0MnJpak

04. septembar 2014. u 18,00 sati

“Nindža kornjače”

Svi oni čije su detinjstvo obeležili najpoznatiji mladi mutanti nindža kornjača, imaće odličnu priliku da  pogledaju svoje omiljene junake na filmskom platnu bioskopa Centar za kulturu.

Priča prati avanture četiri brata koji se bore protiv zla iz njihove baze u njujorškoj kanalizaciji. Brza akcija, sjajni specijalni efekti, i priča koju će publika zavoleti, udruženi su u ovom blokbasteru koji su stvorili jedni od najboljih holivudskih produkcijskih i filmskih timova.

Uloge: Megan Fox, Alan Ritchson, Pete Ploszek, Noel Fisher

Dužina trajanja; 102 min.

Koristan link;

https://www.youtube.com/watch?v=y9pPFx3RkYs

04. septembar 2014. u 20,00 h

“Čuvari galaksije”

Ne propustite premijeru nove epske svemirske avanture iz Marvelovog unverzuma, "Čuvari galaksije 3D.

Akcijom nabijena, epska svemirska avantura, Marvelovi „Čuvari galaksije“ proširuju Marvelov filmski svet i na kosmos, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika – Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Razaračem Draksom kog vodi želja za osvetom. Ali kad Kvil otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi svoje rivale u očajničkom obračunu – dok sudbina galaksije visi o koncu.

Uloge; Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana

Trajanje; 121 min.

https://www.youtube.com/watch?v=1GPnSwucTjc

Cena ulaznica za svaku predstavu pojedinačno iznosi; 250 dinara