3D bioskop - April 2016

03.04.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u sredu 06. aprila 2016. godine ;

KUNG FU PANDA 3  -  3D  u 16:00 h  i 18:00 h

Žanr: animirani, sinhronizovano

Trajanje:  1h 35 min.

Režija: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh

Sinhronizacija: Gorčin Stojanović Miloš Samolov, Slobodan Boda Ninković, Katarina Žutić...

Sinopsis:  U 2016. godini jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D. Kada se Poov davno izgubljeni tata panda iznenada pojavi, ponovo okupljeni duo putuje u tajni raj panda da se upoznaju sa neverovatno smešnim, novim likovima. Međutim, kada Kai, zloća sa natprirodnim moćima počne da pobeđuje kung fu majstore širom Kine, Po mora da učini nemoguće – da nauči selo puno miroljubivih i smotanih likova da postanu ultimativna banda Kung fu panda!

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=vj8356xH0lM

BRAĆA PO BABINE LINIJE   2D  u    20:00 h

Žanr:   Komedija

Trajanje: 85  min.

Režija:   Radoš Bajić

Uloge:  Radoš Bajić, Milorad Mandić, Ljiljana Stjepanović , Olga Odanović, Nenad Okanović

Sinopsis: Čuvenim Petlovčanima Radašinu i Milašinu, koje na početku filma zatičemo u “normalnom agregatnom stanju svađe bez ikakvog razloga”,  jednog dana stiže identično pismo. Vođeni snom o lepšem životu, shodno intrukcijama koje su dobili u pismu, kreću iz Petlovca na put. Samo oni znaju kuda. Umesto da stignu do Beograda, gde ih čeka daleki rođak iz Australije, Radašin će zalutati s tajanstvenom plavušom (Jelena Gavrilović) u gorostasnim planinama u kojima riču medvedi. Milašin će, umesto da se pre Radašina domogne “blaga”, zaglaviti u selu Vranovo, na planini Sokolovica, skoje puca vidik na zonu bezbednosti, gde albanski dronovi svakodnevno izviđaju ono malo Srba koji su tu ostali. Tako njihovo putešestvije ka boljem sutra postaje put do beskraja.

U ovoj avanturi pridružiće im se i radoznali Petlovčani – Radojka, Zlatana i sin Dragan. Igrom slučaja, vođeni različitim ciljevima u nekom momentu na jednom mestu se okupljaju svi, ujedinjeni pred pitanjem: “Gde su braća po babine linije!?”

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=tAbnj-Zu7vk#t=94

https://www.youtube.com/watch?v=tAbnj-Zu7vk

Cena; 250 din.