3D bioskop - Januar 2016

13.01.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje 19. januara 2016. godine ;

ALVIN I VEVERICE  -  velika avantura  2D  u 15:30 h

Žanr: animacija, avantura, komedija

Režija: Jelena Stojiljković

Trajanje: 86 min.

Uloge:Slaven Došlo, Marija Serdar, Goca Tržan, Srdjan Timarov

Sinopsis: Tri živahne veverice u četvrtom delu kreću na putovanje do Majamija kako bi zaustavile Dejva da zaprosi svoju devojku. U novom filmu, krzneni drugari veruju da je Dejv (Džejson Li) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.

Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva tri animirana filma o Alvinu i vevericama zajedno su zaradila preko 900 miliona dolara. Četvrti deo popularnog animiranog serijala biće sinhronizovan na srpski jezik, kako bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturi Alvina, Teodora i Sajmona.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=6yrWzSrnklA

Cena; 250 din.

STAR WARS -  buđenje sile 3D  u  17:00 h  i  20:00 h

Žanr:   akciona avantura

Režija:   J.J. Abrams

Uloge:  Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong`o, Andy Serkis, Domhnal Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Max Von Sydow

Sinopsis: Lucasfilm i vizionarski režiser Džej Džej Abrams udružili su snage da bi vas vratili ponovo u daleku galaksiju. Star Wars se vraća na veliki ekran filmom „STAR WARS – BUĐENJE SILE“.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=vYI-FEVPBhw

Cena; 300 din.