3D bioskop - Maj 2016

02.05.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u petak 06. maja 2016. godine;

KNJIGA O DŽUNGLI  - 3D  u 16:00 h  i 18:00 h

Žanr: avantura, drama, fantazija

Trajanje:  106 min

Režija: Jon Favreau

Glumci:Scarlett Johansson, Idris Elba, Ben Kingsley

Sinopsis: U režiji Džona Favroa („Ajron men“), zasnovan na čuvenim pričama Radijarda Kiplinga i inspirisan Diznijevim animiranim klasikom, „Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (Nil Seti, prvi put na velikom ekranu), ljudskom mladunčetu koje je podigla porodica vukova. Nateran da napusti jedini dom za koji je ikada znao, Mogli kreće na uzbudljivo putešestvije na kome će upoznati sebe, predvođen panterom Bagirom koji mu postaje učitelj (glas Bena Kingslija), i slobodoumnim medom Baluom (glas Bila Mareja). Tokom putovanja, Mogli sreće razna stvorenja iz džungle koja mu ne misle baš najbolje, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji zavodljivi glas i pogled hipnotišu ljudsko mladunče, i slatkorečivog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji pokušava da natera Moglija da oda tajnu neuhvatljivog i smrtonosnog crvenog cveta: vatre.

„Knjiga o džungli“ neosetno meša igrani film sa fotorealističnim kompjuterski generisanim životinjama i okolinom, koristeći najsavremeniju tehnologiju i pripovedanje da bi gledaoce uvukli u ovaj očaravajući i bujni svet.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=XiVunNfGFUg

Cena ulaznice: 250 din.

BETMEN vs SUPERMEN  -3D  u    20:00 h

Žanr: akcija, naučna-fantastika

Trajanje: 151 min

Režija:   Zack Snyder

Uloge:  Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot

Sinopsis: Reditelj Zack Snyder nam donosi priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo.

Supermena će po drugi put igrati Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. Rediteljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao WonderWoman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Pv9jCOWoYdA

Cena ulaznice ; 300 din.