3D bioskop - Oktobar 2016.

21.10.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u sredu 26. oktobra 2016. godine;

“Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ 3D  u 16:00h

Žanr: fantazija, avantura

Trajanje:126 min

Režija:Tim Burton

Uloge: Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Samuel L. Jackson

Sinopsis: Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Film je rađen prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine, u kome se proza prepliće i dopunjuje fotografijama.

Trejler https://www.youtube.com/watch?v=G3BGksGMMMQ

“Inferno” 2D u 18:30h

Žanr: Triler

Trajanje: 121 minut

Režija: Ron Howard

Uloge: Felicity Jones, Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, Irrfan Khan

Sinopsis: Nakon što se Robert Langdon (Tom Henks) probudi u bolničkom krevetu u Firenci, pod sedativima i potpuno dezorijentisan, nesvestan trenutka kada je stigao u Firencu, ubrzo dolazi do saznanja da je na meti ubice. Uz pomoć inteligentne i zgodne mlade doktorke Sijene Bruks (Felisiti Džons) i njegovog poznavanja simbolizma, Langdon će pokušati da pobegne, ali i istovremeno da reši najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo... 

Još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na “Da Vinčijev kod” i “Anđele i demone” autora Den Brauna.

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=wDJFm3Pl0xM

“Jesen samuraja” 2D  u 21:00h

Žanr: romantični/ljubavni,komedija

Trajanje: 117 min.

Režija: Danilo Bećković

Uloge :Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović

Sinopsis: Komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Trejler :  https://www.youtube.com/watch?v=7OjKB2aIjnk

Cena ulaznice: 250 din.