3D bioskop - Septembar 2016.

05.09.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u subotu 10. septembra 2016. godine;

“Tajne avanture kućnih ljubimaca” 3D  u 16:30h

Žanr: Animirani, sinhronizovan

Trajanje:85 min

Režija:Chris Renaud

Uloge: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Sinopsis: Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=Uqoil-1RxGI

 

“Beba Bridžit Džons” 2D u 18:30h u 20,30h

Žanr: Romantična komedija

Trajanje: 123 min.

Režija: Sharon Maguire

Uloge: Renée Zellweger,  Colin Firth,  Patrick Dempsey,  Jim Broadbent,  Gemma Jones,  Emma Thompson

Sinopsis : Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći. Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako? Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

Trejler :   https://www.youtube.com/watch?v=bLaan45WTug