3D bioskop - Septembar 2016.

22.09.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u ponedeljak 26. septembra 2016. godine;

“Ko se boji vuka još“ 3D  u 16:00h

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovano

Trajanje:93 min.

Režija:Andrey Galat, Maxim Volkov

Uloge: Marko Marković, Milan Pajić , Iva Stefanović, Dušica Novaković , Tomaš Sarić...

Sinopsis: U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini.

U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=MFErna1Uwd4

“Dnevnik mašinovođe”  2D  u 18:00h

Žanr: Komedija, melodrama

Trajanje: 87 min.

Režija: Miloš Radović

Uloge :Lazar Ristovski, Petar Korać, Pavle Erić, Mirjana Karanović, Jasna Đurišić, Mladen Nelević, Nina Janković, Danica Ristovski, Haris Burina, Tihomir Stanić….

Sinopsis: Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 - 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima. Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve - čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom.

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=K9EXSFpopKQ

“Sedmorica veličanstvenih” 2D  u 20:00h

Žanr: akcija,vestern

Trajanje:132 min.

Režija: Antoine Fuqua

Uloge:Haley Bennett,Chris Pratt,Denzel Washington

Sinopsis: Mali grad Roz Krik  nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalaca Bartolomea Borgia (Piter Sarsgard ) pa očajni građani traže pomoć sedmorice lovaca na glave, kockara i angažovanih  i unajmljenih revolveraša – Sema Čisloma, Džoša Faradeja, Gudnajta Robičoa, Džeka Horna, Bilija Roka, Vaskeza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad za krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad da se dogodi sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrednije.

Trejler: http://www.moj-film.hr/film/trailer/sedmorica-velicanstvenih-2016/

Cena ulaznice : 250 din.