3D bioskop - Jun 2015.

17.06.2015.

Bioskop „Centra za kulturu“ Kladovo, prikazuje u ponedeljak 22. juna 2015. godine u tri termina, sledeće najnovije 3D hitove:

 „INSIDE OUT“ - U MOJOJ GLAVI, 3D u 17,00 sati /sinhronizovano

 
Režija: Jana Maričić

Glasovi: Andrijana Oliverić (Radost), Zlata Numanagić (Tuga), Branislav Lečić (Bes), Zoran Ćosić (Bing Bong), Jelena Gavrilović (Gađenje), Vladimir Nićiforović (Strah), Hristina Popović (Mama), Stefan Kapičić (Tata), Anđela Alavirević (Rajli), Slobodan Stefanović (Reditelj snova), Dušica Novaković (Mamin bes), Jelena Rakočević Cekić (Nastavnica), Milena Predić (Mamina tuga) i Stefan Bundalo (Zvrčko).

Ko-reditelj: Ronnie del Carmen

Žanr: animirani

Scenario: Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley

Studio: Disney Pixar

Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“, otići će upravo tamo da sazna odgovor na to pitanje

Smešteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vredno rade, a predvode ih optimista Radost, čija je misija da se postara da Rajli bude srećna. Strah se brine o bezbednosti, Bes se stara o tome da sve bude pošteno, a Gađenje sprečava Rajli da se otruje – i fizički i društveno. Tuga nije tačno sigurna šta je njena uloga, a iskreno, nisu ni ostali.

Kad se Rajlina porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Ali kad se Radost i Tuga slučajno nađu u dalekim sferama Rajlinog uma – odnoseći i neke od važnih uspomena s njima – Strah, Bes i Gađenje, nevoljno će postati vođe. Radost i Tuga moraju da prođu kroz nepoznata mesta – Dugotrajno pamćenje, Zemlju mašte, Apstraktne misli i Fabriku snova – u očajničkom pokušaju da se vrate do baze i do Rajli.

https://www.youtube.com/watch?v=Qj8qrFVNamI

„POLTERGEIST“ - POLTERGAJST – KUĆNI DUH, 3D  u 19,00 sati

 Žanr:horor, triler

 Trajanje: 90 min.

 Godina proizvodnje: 2015.

 Zemlja porekla: SAD

 Jezik:engleski

 Scenario: David Lindsay-Abaire

 Režija: Gil Kenan

 Uloge: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris

 Legendarni reditelj Sem Reimi (“Spiderman”, “Evil Dead”, “Grudge”) i reditelj Gil Kenan (“Čudovišna kuća”) uradili su rimejk horor filma iz 80-ih.  Na veliko platno preneli su priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što nestane zauvek.

 https://www.youtube.com/watch?v=wJ0cdyeHXhc

„JURASSIC WORLD“ – SVET IZ DOBA JURE – SPECIJAL „NOVA VIZIJA“ u 21,00 sat

 

Režija: Colin Trevorrow

 

Uloge: Cris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onpfrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong i Irrfan Khan

 

Žanr: epska akciona avantura

 

Izvršni producent: Stiven Spielberg

 

Scenario: Rick Jaffa i Amanda Silver, Derek Connolly i Colin Trevorrow

 

Zasnovano na likovima koje je stvori: Michael Crichton

 

Studio: Universal Pictures

 

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovatinog „Parka iz doba jure“, „Svet iz doba jure“.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=xDLD-N7rVUg

 

 https://www.youtube.com/watch?v=znXt3Z3aLNI

 

 Cena: 250 dinara