3D bioskop - Jun 2016

09.06.2016.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u ponedeljak 13. juna 2016. godine ;

NINDŽA KORNJAČE : IZVAN SENKE   3D  u 16:00 h  

Žanr: Akcioni avanturistički

Trajanje: 1h 52min

Režija: Dave Green

Uloge:  Alessandra Ambrosio, Megan Fox, Stephen Amell, Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Brian Tee ...

Sinopsis: Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel). Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se s još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

 

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=ZvG6Rwzjpc8

 

Cena ulaznice: 200 dinara

WARCRAFT: POČETAK   3D  u    18:00 i 20:00 h

Žanr: Akciona fantazija

Trajanje: 2h 5min

Režija:  Duncan Jones

Uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster ...

Sinopsis: Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti  jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=RhFMIRuHAL4

Cena ulaznice: 250 dinara