3D projekcije u bioskopu u Kladovu

18.06.2014.

Mališani u Kladovu biće u prilici da uživaju u animiranim filmovima „Tvrd orah“ i „Grdana – zla vila“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu.

Najnoviji filmski hitovi za decu prikazivaće se u bioskopu Biblioteke “Centar za kulturu” dana 23. juna 2014. G odine u terminima od 16, 18 i 20 sati. Cena ulaznice je 250 dinara.

Više o filmovima:

TVRD ORAH

Režiser:Peter Lepeniotis
Glumci:Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson
Sinopsis: Vrhunska animacija i najbolji glumci zajedno u crtanom filmu koji postavlja nove standarde animirane zabave. Veverica Surli izbačena je iz svog parka i prisiljena da živi u velegradu u kome se nikako ne snalazi. Na sreću, jednog dana Surli naiđe na toplu i dobro snabdevenu prodavnicu koštunjavih plodova u kojoj pronalazi rešenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surli i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najsurovije godišnje doba. Sinhronizovan animirani film u trajanju od 85 minuta.

Snimak:      

https://www.youtube.com/watch?v=A_xORv_XTZM

GRDANA – ZLA VILA

Režija: Robert Stromberg

Uloge: Angelina Jolie, Elle Fanning, Miranda Richardson, Sam Riley…

Žanr: Akcija, avantura, fantazija, romansa, porodični. Trajanje: 98 min.

Početak projekcija od 16 i 20 sati.

Sinopsis: „Grdana – zla vila“ istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

Snimak:

https://www.youtube.com/watch?v=zXvbMaXey8I

https://www.youtube.com/watch?v=uM_9KvLutsA