Aroma stil za tvoje matursko veče na druženju sa maturantkinjama u Kladovu

21.04.2015.

U susret jednoj od najvažnijih večeri svake maturantkinje, Grand Aroma je sa svojim timom stručnjaka, na čelu sa Ašokom Murtijem, jednim od naših vodećih stilista, gost Kladova.

U petak, 24. aprila 2015. godine u 13,00 sati u galerijskom prostoru Centra za kulturu Kladovo, buduće maturantkinje srednjih škola, će imati priliku da čuju mnogo korisnih saveta, sugestija i pozitivnih primera koji će im pomoći da lakše reše nedoumice oko priprema za jednu od njihovih najvažnijih večeri.

„Kada si mlad, želiš i veruješ da možeš promeniti svet. Ipak, najveći izazov u tom pokušaju je krenuti od sebe. Završetak srednje škole i matura, za mnoge je pravi trenutak za to. Zato smo odlučili da mladim damama širom Srbije pružimo podršku na početku tog, za njih, izuzetno važnog životnog perioda. Ako parafraziramo onu maksimu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, možemo da kažemo da iza svake uspešne žene stoji Aroma. Želeli smo da dobrim primerima i savetima pomognemo devojkama da shvate na koji način mogu da svojim stavom i samopouzdanjem ostave pozitivan utisak. Tako poručujemo maturantkinjama da je Grand Aroma uvek uz njih, neko na koga uvek mogu da se oslone“ – izjavila je Marija Gičić, brend menadžerka Grand Aroma kafe.

„Za mnoge maturante, završetak srednje škole predstavlja korak ka odrastanju i ulazak u jedno novo životno poglavlje. Uglavnom baš tada procenimo da je vreme da obavimo jedan iskren razgovor sa sobom i počnemo da definišemo ono što jesmo. Možda ne najbitniji, ali svakako važan deo na tom putu je izbor onoga šta ćemo obući te prve "odrasle" večeri našeg života. Drago mi je što je Aroma prepoznala taj trenutak i što ćemo udruženim snagama maturantkinjama pomoći da zablistaju i budu zadovoljne sobom i svojim stajlingom“ – izjavioje Ašok Murti.

Uz kafu i neformalno druženje, Aroma tim stručnjaka sa devojkama razgovara na temu priprema za jednu od njihovih najvažnijih večeri, ali uz  savete da budu svoje, imaju sopstveni stil i da sa samopouzdanjem krenu u susret budućim izazovima.

U okviru ovog projekta, Grand Aroma je do sada posetila više gradova (Sremsku Mitrovicu, Sombor, Šabac, Zrenjanin, Valjevo, Staru Pazovu, Aranđelovac,Topolu, Bačku Palanku ….), a svoju misiju nastaviće i u narednom periodu.

Korisni linkovi:

http://www.grandkafa.rs/sr/kampanje/grand-aroma-/aroma-stil-za-matursko-ve%C4%8De

https://www.facebook.com/notes/hejhej-ok/aroma-stil-za-tvoje-matursko-ve%C4%8De/831215216952318

https://www.facebook.com/GrandKafaAroma/photos_stream

 

Ašok Murti (1962)

Arhitekta po struci, stilista po zvanju, Indus po preklu ….

http://www.pulsonline.rs/licna-karta/228/asok-murti