Bioskop ponovo radi!

13.10.2021.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje 21., 22., 23. i 24. oktobra 2021.;


Dugometražni film  “TOMA” 2D

Projekcije su od 17.00 i 20.00 časova

Cena ulaznice: 350 din.

Žanr: biografski

Dužina trajanja: 146 min

Režija: Dragan Bjelogrlić       

Glumci: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković

Sinopsis:

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih.

“TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života.

Ovo je priča o duši.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo

Samo u nedelju - 24. oktobar 2021.

 “MALI ŠEF – Porodični biznis“ 2D u 15:00 časova

Cena: 300 dinara

Originalan naslov: The Boss Baby: Family Business

Žanr: animirani, komedija

Dužina trajanja: 107 min

Režija: Tom McGrath

Glumci: Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović. Darija Vračević

Sinopsis:

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao. 
Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo. 
Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=gkr26_HA2UU


Prodaja ulaznica je organizovana svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova na blagajni uprave (Dom omladine) ili sat vremena pred sam početak projekcije filmova na blagajni bioskopa.

Broj ulaznica za prodaju je ograničen.
Zaštitne maske za lice su obavezne za publiku i zaposlene.