Bioskop prikazuje / Čudovište iz moje porodice / Škola magičnih životinja / Hoću muža

21.03.2022.

Bioskop u Kladovu u petak  25., subotu 26. i nedelju 27. marta 2022. godine, prikazuje;

16.00 časova – ”ČUDOVIŠTE IZ MOJE PORODICE" - Monster Family 2

Žanr: animirani za decu, avantura 
Dužina trajanja: 103 min
Režija: Holger Tappe
Glumci: Konstantin Donić, Irina Arsenijević, Ivona Rambose 
Sinopsis:
Nastavak velikog animiranog hita iz 2017.godine. ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE je adaptacija istoimenog bestselera Emmy-em ovekovečenog autora Davida Saflera (Berlin, Berlin), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.
Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Naša porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću.

18.00h – ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA

Žanr: komedija, porodični i za decu, fantazija,
Dužina trajanja; 93 min

Glumci: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky
Sinopsis: 
Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.
Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.
Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.

20:00h - HOĆU MUŽA

Žanr: Romantični/ljubavni fil, 
Dužina trajanja: 110 minuta

Glumci: Miloš Biković, Kristina Asmus, Marina Aleksandrova, Sergei Gilev, Yuliya
Sinopsis: 
Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: rad voditelja na TV kanalu, uspešan i bogati verenik Robert.
Plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej, čiji je život do tog dana takođe proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promeniti i Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Cena ulaznica je 300 dinara.