Bioskop prikazuje Leto kada sam naučila da letim / Bilo jednom u Srbiji / Betmen

06.03.2022.

Bioskop u Kladovu počinje da radi po tri radana dana svake nedelje u mesecu u tri termina.
Najavljujemo aktuelne filmske hitove i odličnu zabavu!

Petak, 11. , subota 12., i subota 13. mart 2022.

16.00 časova - Domaći porodični film koji ne treba propustiti "LETO kada sam naučila da letim" snimljen po romanu dečjeg pisca Jasminke Petrović.

Dužina trajanja: 87 min Režija: Radivoje Andrić Glumci: Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević Sinopsis: Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić). Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pakao’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne. Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta. Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=aEKWY0lorpo

18.00 časova - “Bilo jednom u Srbiji”

Žanr: drama, domaći film
Dužina trajanja: 135 min
Režija: Petar Ristovski Glumci: Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, Sloboda Mićalović
Sinopsis: Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dve devojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha. Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osetili u „velikom svetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe. I tako počinje borba „starog” i „novog”, u svakom smislu. Za velika dela potrebno je sasvim malo prave ljubavi.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=5t6OKnULAUI

20,30 časova - “Betmen”

Originalni naziv: The Batman Žanr: akcija, drama, krimi
Dužina trajanja: 176 min
Režija: Matt Reeves
Glumci: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard
Sinopsis: U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljiv Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ukoF4Dgvq1k

Cena ulaznice za svaku projekcije je 300 dinara.