Ivana Kuzmanović gost biblioteke u Kladovu

10.04.2016.

Biblioteka "Centar za kulturu" Kladovo, u saradnji sa izdavačkom kućom "Laguna" iz Beograda, u sredu 13. aprila 2016. godine sa početkomu 18 sati predstavlja književnicu Ivanu Kuzmanović i njen roman  "Ljubav bez iluzija".

Ivana Kuzmanović je autorka najprodavanije knjige u oblasti popularne psihologije kako domaćih tako i stranih autora. Reč je o Studiji o Ljubavi " Od kada sam se zavolela -VOLIM" koja je 2011. bila proglašena za najčitaniju knjigu godine i ponela priznanje Hit liber. Pored šest objavljenih dela od  kojih su svi bestseleri, rad ove autorke prepoznatljiv je po kontaktima uživo, odnosno po uvek posećenim književnim večerima, tribinama, predavanjima, promocijama i Susretima po meri srca čiji je osnivač. 

U brojnim gradovima Srbije ali i izvan nje, lekovitost Ivaninih reči, primera, poruka i energije, ostaje da vibrira i podstiče promene, nudeći inspiraciju i podršku dugo nakon njenog kratkotrajnog ali upečatljivog gostovanja.

Zato se ove prilike ne propuštaju. Dođite na promociju nove knjige Ljubav bez iluzija i druženje sa Ivanom Kuzmanović, književnicom i savetnikom za lični razvoj. 

Koristan link:
http://www.laguna.rs/a490_autor_ivana_kuzmanovic_laguna.html