Letnji 3d bioskop - jul 2014.

17.07.2014.

Bioskop “Centra za kulturu Kladovo” prikazuje;

 

24. jul 2014.  u 16,00h i 18,00 h

 

Avioni 2: Nebeski vatrogasci 3D

 

Nastavak sad već čuvenog "Diznijevog" filma! Kada poznata letačka zvezda Dasti shvati da je njegov motor oštećen i da se možda nikad više neće trkati, mora da se koncentriše na uspeh u - vatrogasnom poslu! 

Udružuje se sa iskusnim vatrogasnim helikopterom "Blade Ranger" i njegovom čudnom ekipom znanom kao "The Smokejumpers" ("skakači u dim").. Zajedno, oni će se upustiti u odvažnu borbu sa golemim šumskim požarom, a Dasti će saznati istinsko značenje reči "heroj"!

 

Koristan link:

http://www.youtube.com/watch?v=qfnWYHO7Id4

 

24. jul 2014. u 20,00h

 

Planeta majmuna

 

Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi inteligentna šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Posle kratkog mira, na ivici su rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.

Ovo je nastavak filma ,,Planeta majmuna - Početak" iz 2011. godine, koji je prikazao kako je mladi naučnik, nastojeći da pronađe lek za Alchajmerovu bolest, dao mladom mužjaku šimpanze, Cezaru, serum koji je kod njega izazvao ubrzan razvoj inteligencije. Glavne uloge igraju Geri Oldman, Džejson Klark, Džudi Grir i Endi Serkis.

 

Koristan link:

http://www.youtube.com/results?search_query=planeta+majmuna+trejler

 

Cena:  250 din.