Međunarodna konferencija „Kakva nam biblioteka treba“

23.10.2018.

Bibliotekari iz Kladova učestvuju na međunarodnoj konferenciji bibliotekara „Kakva nam biblioteka treba?“ koja će se održati 26. oktobra 2018. u Narodnoj biblioteci Srbije. Konferenciju organizuje mreža EUNIK – kulturnih centara zemalja EU: Institut Servantes, Gete-Institut, Francuski institut, Italijanski institut za kulturu i Austrijski kulturni forum, u partnerstvu sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji i uz dragocenu saradnju Narodne biblioteke Srbije, Biblioteke grada Beograda, Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković“ i Katedre za bibliotekarstvo i informatiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U radu konferencije će učestvovati eminentni stručnjaci iz evropskih zemalja, iz Španije, Nemačke, Austrije, Italije i Francuske, kao i njihove kolege iz pomenutih srpskih institucija, i to u okviru dva panela.

Konferencija se organizuje u periodu održavanja Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, kome EUNIK Srbija pridaje veliki značaj i ovo je ujedno poziv svim učesnicima da posete ovu značajnu manifestaciju.

EUNIC Srbija - više o KONFERENCIJI na;

https://eunicserbia.wordpress.com/