Odloženo književno veče Ljiljane Šarac

09.03.2020.

Biblioteka “Centar za kulturu” Kladovo odlaže najavljeno književno druženje sa spisateljicom Ljiljanom Šarac, zakazano za petak, 13. mart 2020. godine. Nakadni termin gostovanja će biti blagovremeno objavljen.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i merama koje za cilj imaju prevenciju širenja zarazne bolesti „COVID – 19“, a koje između ostalih podrazumevaju i zabranu okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima grupa većih od 100 lica, Biblioteka “Centar za kulturu” Kladovo, će počev od 12. marta 2020. godine, odložiti realizaciju redovnih programa za posetioce: književne promocije, predavanja, tribine, grupne posete, radionice i kamerne predstave.

U skladu sa aktuelnim preporukama biblioteka će i tokom narednih dana biti otvorena za individualne posete svakog radnog dana od 7 do 20 časova.

Do trenutka smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti pozivamo sve zainteresovane da se sa aktivnostima naše ustanove neposrednije upoznaju putem internet prezentacije i društvenih mreža Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo.


Koristan link izdavača / Ljiljana Šarac / Evro Book

https://evrobook.rs/brand--ljiljana-sarac