Pozorišna komedija "Čorba od kanarinca"

10.10.2022.

Pozorišna sezona u Kladovu počinje sa izvođenjem komedije "Čorba od kanarinca" u kojoj igraju Mina Lazarević i Ljubomir Bandović. 
Režiju potpisuje Staša Koprivica a tekst Miloš Radović.
Produkcija Agencije Colonna i Impressario

UTORAK, 18. oktobar 2022. u 19.00 časova - Centar za kulturu Kladovo. 

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju da bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se posle ne bi voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti.

Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pri tom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame.

Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, ČORBA OD KANARINCA jeste komad o ljubavi.

Cena ulaznice je 500 dinara.
Pretprodaja ulaznica organizovanaje na blagajni Doma omladine svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova, ili sat vremena na blagajni Doma kulture na dan izvođenja predstave.