Praznična darovanja biblioteci Kladova

29.12.2018.

Novogodišnji i božićni praznici su vreme darivanja  u celom svetu.

Biblioteka u Kladovu je pred kraj godine dobila vredne darove u vidu poklon knjiga što je veliki doprinos obogaćivanju knjižnog fonda i gest vredan zahvalnosti.

Direktor izdravačke kuće „Prometej“ iz Novog Sada, Zoran Kolundžija, darovao je biblioteci oko 200 korišćenih knjiga iz svoje kućne biblioteke.

Jelena Blagojević iz Kladova, dugogodišnji korisnik usluga biblioteke u Kladovu, aktivan je učesnik „Delfi kutka“ na društvenim mrežama. Sa bogatim opusom pisanja u zbornicima književnog udruženje, Jelena je ostvarila kontakt sa mnogima koji su želeli da nagrade njeno angažovanje, pa su tako pisci Ljiljana Šarac i Edi Đorđević iz Smedereva odlučili da joj poklone knjige koje je ona usmerila kao poklon svojoj biblioteci.

Ovo je prilika da se zahvalimo Zoranu Kolundžiji, Jeleni Blagojević, Ljiljani Šarac, Ediju Đorđeviću i mnogim drugim našim prijateljima kulture, piscima, meštanima, korisnicima, koji nas često daruju poklon knjigama, ali i drugim vrednim darovima, i da im poručimo da se radujemo njihovoj pažnji.

Hvala svima koji nas se sete i srećni novogodišnji i božićni praznici!