Predstava za decu „Sunđer k’o Bob“

09.11.2015.

Dečija predstava pod nazivom "Sunđer k`o Bob", nastala po motivima poznatog crtanog filma za decu "Sundjer Bob", gostuje na velikoj sceni Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo. Subota, 14. novembar 2015. godine u 12 sati.

Cena ulaznice je 200 dinara.

 

Lignjoslav je nabavio najnoviji "Faj fon" koji ima neverovatne mogućnosti , njegova jedina želja je da se osami i da se posveti svojoj novoj zanimaciji. Sunđerko Bobiša je uveren da je

Lignjoslav usamljen i zato reši da ga zabavi i natera da se igra sa njim i Patrikom. Lignjoslav koji više ne može da trpi insistiranje prijatelja reši da uz pomoć svog najnovijeg "Faj fona" pobegne što dalje , u budućnost . Njegov plan da pobegne što dalje od prijatelja neće biti uspešan .Veliko razočarenje ga čeka kada vidi svoje drugare koji su u potpunosti zaboravili da se igraju. Postali su poput zombija koji svo slobodno vreme provode igrajući virtuelne igre. Lignjoslav reši da ih vrati na pravi put tako što započinje igru uz pomoć mašte. Na ovom zabavnom putovanju Lignjoslav će i sam naučiti koliko je igra uz pomoć mašte i drugara bitna.

 

Scenario je pisala autorka hit dečijih predstava ,koje pune beogradska pozorišta već

godinama, Marija Puškarov Popović.

 

Scenario: Marija Puškarov Popović

Režija: Dragan Marjanović

Igraju: Nemanja Živković

Filip Radojković

Petra Dimitrijević

Kostim: Lutkač

Scenografija: Tanja Žiropađa

Produkcija : EXEPRO doo, Scena ASM