Repertoar bioskopa za MAJ

04.05.2012.

УСТАНИЧКА УЛИЦА    03 – 04 – 05. мај

Жанр : трилер

Почетак: 20 сати  Цена 150 дин.

СИНОПСИС : Млади тужилац добија случај који мора да држи у највећој тајности. Досије коији му доспева у руке, крије језиве тајне а клупко злочина почиње да се одмотава и води јако високо, тамо где нико до сада није могао доћи...Ко је Грбави, ко кога прати, ко је у смртној опасности, ко је крив а ко недужан. Сумње заменика тужиоца показују се оправданим, он више не зна коме може да верује . Ипак, одлучан је да ствар доведе до краја иако се опасност крије иза сваких врата на која покуца....

У овој игри све је дозвољено а сам чове је лака мета...

Глумци: Гордан Кичић, Раде Шербеџија, Уликс Фехмиу, Јелена Ђокић, Предраг Ејдус, Петар Божовић....

 

HAPPY FEET 2    10 – 11 – 12. мај

Жанр: цртани

Почетак: 19 сати  Цена; 150 дин.

СИНОПСИС: Наставак успешне и Оскаром награђене анимиране комедије, публику води кроз величанствене пејзаже Антарктика. Мамбл, мајстор степовања, има проблем јер његов малени син Ерик има корео-фобију.Не желећи да се бави плесом , Ерик бежи и среће се са моћним Свеном пингивом који уме да лети.

 ОВО ЗНАЧИ РАТ    17 – 18 – 19. мај

Жанр: романтична комедија

Најбољи оперативци ЦИА уједно су и најбољи пријатељи који чувају леђа један другом када су у опасности. Међутим, када се нађу у ситуацији да се обојица заљубе у исту жену, заборављају да су некада заједничким напорима обарали с власти читаве владе. Своје шпијунске вештине и најсавременије оружје они сада користе у борби један против другог, док она никако не може да се одлучи ко је од њих двојице више привлачи.

Зараћене стране у филму играју Том Харди и Крис Пајн, асукоб се води око Рис Видерспун

 

ПОТОМЦИ     24 – 25 – 26. мај

Жанр: трагикомедија

Главна улога: Џорџ Клуни

СИНОПСИС: Филм Александра Пејна, награђеним Оскаром, приказује трагикомичну причу о Мету Кингу, незаинтересованом мужу и оцу две ћерке, који мора да преиспита своју прошлост и одреди будућност, непосредно после губитка жене у бродској несрећи на Ваикикију. Он обнавља однос са ћеркама, док се паралелно бори са сопственом одлуком да прода земљу и оде са Хаваја.

 

МУШКАРЦИ КОЈИ МРЗЕ ЖЕНЕ   31. мај  - 01,02.јун

Жанр; крими драма, мистерија

Улоге; Данијел Крејг, Руни Мара

СИНОПСИС: Лизбет Саландер је необична хероина проблематичне прошлости, бунтовничког изгледа, на први поглед одбојног, али правичног карактера, која се свети насилницима, али и приоскаче у помоћ чувеном новинару Микаелу Блумквисту у решавању мистеризоног нестанка Харијет Венгар.