Slavimo Međunarodni dan knjige i darujemo online kurseve

12.04.2019.

Knjige prenose poruke, ideje i misli kroz vreme i prostor, a one najvrednije komuniciraju sa ljudima širom sveta. Zato 23. aprila slavimo autore, ilustratore, knjige i ono najbitnije: čitanje.

Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo u saradnji sa BusinessAcademy nagrađuju čitaoce biblioteke online poklon kursevima engleskog jezika ili kurs obrade teksta (MS Word).

BusinessAcademy, kao članica edukativnih ustanova u okviru LINK grupacije, ove godine vam pruža priliku da usavršite svoj engleski ili savladate veštinu obrade teksta, pomoću kojih ćete napredovati kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva (engleski jezik / obrada teksta MS Word), potrebno je; 

-          da ste član Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo, sa što većim stažom korisnika naših usluga, 

-          da redovno koristite i vraćate pozajmljene knjige i bibliotečku građu,

-          da popunite prijavu da ste zainteresovani za ovu akciju (Biblioteka radi svakog radnog dana od 07h do 20 časova)

-          rok za prijavljivanje je četvrtak 18. april 2019. godine,

-          Prijavu za ovu akciju ne može obaviti zaposleno lice iz Biblioteke u Kladovu kao i uži članovi porodice zaposlenog.

Tri čitaoca će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs po želji.

Ukoliko budete jedan od dobitnika, dobićete poklon-kod, pomoću kojeg ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Pozivamo Vas da i dalje redovno čitate knjige i ulažete u sebe jer je to znanje koje vam niko ne može oduzeti, a ovim akcijom želimo da vas dodatno motivišemo u tome.

Proglašenje tri prijavljena čitaoca biće obavljeno javno u utorak 23. aprila 2019. godine i objavljeno na ovom internet portalu.

Srećno dragi korisnici!

BusinessAcademy i Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo