U poseti Muzeju Narodne banke Srbije

09.04.2015.

Biblioteka “Centar za kulturu” Kladovo u saradnji sa Narodnom bankom Srbije uspešno je realizovala edukativnu  radionicu namenjenu deci različitog uzrasta, marta 2014. godine.

Nakon toga, saradnja sa znamenitom finansijskom institucijom nastavljena je sa organizacijom tribina za odrasle, a sledeći odobren program je poseta Muzeju Narodne banke Srbije.

Narodna banka Srbije/Odeljenje za komunikacije obezbediće jednodnevnu posetu učenika ekonomskog odeljenja Srednje škole „Sveti Sava“ iz Kladova, inače učesnika prošlogodišnjih radionica, koja će se realizovati 14. aprila 2015. godine.

U skladu sa strateškim opredeljenjem Narodne banke Srbije da razvije programe finansijske edukacije dece i omladine, želja je da što veći broj dece i omladine prođe kroz programe koji se realizuju u okviru Centra za posetioce kao mesta društvene harmonije.

Program posete:

Doček, dobrodošlica, obilazak izložbenog prostora uz stručno vođenje, predavanje o istorijatu Narodne banke Srbije u svečanom holu, projekcija dokumentarnih filmova Narodne banke Srbije i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, razgovor sa gostima.

Koristan link:

http://www.nbs.rs/izlozbe/latinica/10/