"Youth to business" i NatCo 102nd u Kladovu

26.11.2013.

U Kladovu  se održava 102. po redu nacionalna konferencija AIESEC-a Srbije.

Od 27.11.2013 do 01.12.2013. u hotelima “Đerdap” i “AQUSTAR Danube”, okupiće se mladi lideri i članovi organizacije kako iz unutrašnjosti, tako i iz inostranstva.

Oni će imati priliku da u toku pet dana kroz različite interaktivne i kreativne radionice, edukacije, predavanja i simulacije realne poslovne problematike, usavrše svoje komunikativne, prezentacione i pregovaračke veštine. Konferenciju ove godine organizuju kancelarije AIESEC-a na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i Beogradskoj bankarskoj akademiji.

Radionice će biti organizovane u hotelima i salama Centra za kulturu Kladovo.

Studentska organizacija AIESEC u petak, 29.11.2013.  godine u okviru nacionalne konferencije NatCo 102nd organizuje događaj "Youth to business", na kome će se po prvi put održati panel diskusija o liderstvu u našoj zemlji.

Događaj "Youth to business" tradicionalno se održava na svakoj nacionalnoj konferenciji AIESEC-a i ima za cilj da studente koji su članovi organizacije spoji sa kompanijama koje su njeni partneri, i na taj način im pruži mogućnost da dođu u kontakt sa njima i potencijalno dobiju posao ili praksu.

U okviru događaja "Youth to  business" ove godine će se povodom proslavljanja 60 godina AIESEC-a u Srbiji organizovati panel na temu liderstva u kome će učestvovati uvaženi predstavnici kompanija i aktuelni predsednik AIESEC-a Srbije.

Svrha panela je razmena mišljenja, stavova i iskustava, sve u cilju pronalaženja novih kreativnih ideja za podsticanje liderstva kod mladih, kao i razvoj društva u kome živimo.

Nacionalna konferencija za članove ove studentske organizacije dešava se dva puta godišnje i ima za cilj da kroz organizovanje predavanja i radionica pruži članovima potrebno znanje kako bi uspešno radili na projektima organizacije i time doprineli svom ličnom i profesionalnom razvoju, ali i razvoju našeg društva.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Koristan link:

http://www.aiesec.rs/