2D bioskop – Avgust 2018.

20.07.2018.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u sredu  1. avgusta 2018.;

„Luis i drugari iz svemira” 2D – sinhronizovano u 17:00h

Originalan naslov : Luis and the Aliens

Žanr: animirani, avantura, porodični

Dužina trajanja: 90 min

Režija: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein

Sinopsis:

Ovo je nežna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dečaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjir pao u njegovu kuću. Dečak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbegne odlazak u internat i tu avantura počinje.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=5LS2a9fwwiI

“Mama Mia! Idemo ponovo” - 2D u 19:00, 21:00 h

Originalan naslov: Mamma Mia! Here We Go Again

Žanr: muzički, komedija

Dužina trajanja: 114 min

Režija: Ol Parker

Uloge: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan

Sinopsis:

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done.

 Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

 "Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=pM4Ou4T3s_I

Cena: 250 dinara