3D bioskop – Avgust 2018.

14.08.2018.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u utorak  21. avgusta  2018.;

„Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje” 2D – sinhronizovan u 17:00h i 19:00h

Originalan naslov : Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Žanr: komedija, avantura, animirani

Dužina trajanja: 97 min

Režija: Genndy Tartakovsky            

Uloge: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čolić, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović

Sinopsis:

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=J_Lr9E55-SM

 

“Megalodon: Predator iz dalekih dubina” - 3D  u 21:00 h

Originalan naslov: The Meg

Žanr: akcioni, horor, SF

Dužina trajanja: 113 min

Režija: Jon Turteltaub

Uloge: Ruby Rose, Jason Statham, Rainn Wilson

Sinopsis:

Megalodon je SF akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.

 Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=kgoNm-PNO-A

Cena: 250 dinara