3D bioskop – Decembar 2018.

28.11.2018.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u utorak  04. decembra 2018.;
"Grinč" 3D u 16.00h
Žanr: animirani, komedija, porodični
Dužina trajanja: 90 min
Režija: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Uloge: Milan Tubić, Zoran Kesić, Mina Lazarević, Nebojša Ilić
Sinopsis:
GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Bf6D-i8YpHg

„Južni vetar ” 18:00h

Žanr: krimi

Dužina trajanja: 125 min

Režija: Miloš Avramović      

Uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev

Sinopsis:

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. 
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=VD6d7_xEAq4

Cena: 150 dinara

"Fantastične zveri” 3D u 20:30h

Originalni naslov: “Fantastic Beasts - The Crimes of Grindelwald”

Žanr: fantazija, avantura

Dužina trajanja: 133 min

Režija: David Yates
Uloge: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol

Sinopsis:

U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dambldora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Osećaj magije u ovom filmu je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=oMbzImHx_3A

Cena: 250 din.