3D bioskop – Mart 2019

18.03.2019.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u ponedeljak i utorak 25. i 26.  marta 2019.;

Ponedeljak, 25. mart 2019.

“Korgi kraljevski pas velikog srca” 3D  u  16:00h

Originalan naslov: The Queen’s Corgi

Žanr: animirani

Dužina trajanja: 85 min

Režija: Ben Stassen   

Glumci:: Luka Bulović, Ivan Šarić, Hana Hegedušić Janko Rakoš, Nina Erak-Svrtan

Sinopsis:

Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Cn2zenfQx4c

“Balkanska međa” 2D  u 18:00h i 20:30h

Originalan naslov: The Balkan Line
Žanr: akcija, ratni

Dužina trajanja: 130 min

Režija: Andrej Volgin

Glumci: Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković, Aleksandar Radoičić

Sinopsis:

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije. Inspirisan istinitim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radoičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka (Aleksandar Srećković).

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=VIoWw5VyqhM

Utorak , 26.mart 2019.

“Kako da dresirate svog zmaja” 3D u 16:00h

Originalan naslov: How to Train Your Dragon: The Hidden World

Žanr: animirani, akcija, avantura, sinhronizovan

Dužina trajanja: 104 min

Režija: Dean Deblois
Glumci: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović

Sinopsis:

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! 
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=NHJfRSjRvQ8

 “Balkanska međa” 2D u 18:00h i 20:30h

 

Cena: 250 dinara