3D bioskop – Septembar 2018.

06.09.2018.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u sredu 12. septembra 2018.;

„Tom i Bob - misija spasavanja sveta” 3D – sinhronizovan u 17:00h

Originalan naslov : Two Tails

Žanr: animirani, avantura, porodični

Dužina trajanja: 75 min

Režija: Victor Azeev 

Uloge: Jovana Jelovac, Miljan Prljeta, Milan Zoričić, Marija Stojić, Miomira Dragićević, Nemanja Živković, Ivan Ivanov, Milan Mijailović Zoran Stojić

Sinopsis:

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni beže od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=FifdK7mQzdw

 

 „Opatica iz pakla” 2D u 19,00 i 21:00h

Originalan naslov : The Nun

Žanr: horor, triler

Dužina trajanja: 96 min

Režija: Corin Hardy  

Uloge: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons

Sinopsis:

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=yZzBLAMkM_M

Cena: 250 dinara