Aroma stil za tvoje matursko veče na druženju sa maturantkinjama u Kladovu

03.05.2018.

U susret jednoj od najvažnijih večeri svake maturantkinje, Grand Aroma je sa svojim timom stručnjaka, na čelu sa Bojanom Dragojlovićem, jednim od naših vodećih stilista, gost Kladova. Beaty trener je Milica Jeftić.

U petak, 4. maja 2018. godine u galerijskom prostoru biblioteke u Kladovu, buduće maturantkinje srednjih škola, imaće priliku da čuju mnogo korisnih saveta, sugestija i pozitivnih primera koji će im pomoći da lakše reše nedoumice oko priprema za jednu od njihovih najvažnijih večeri.

„Kada si mlad, želiš i veruješ da možeš promeniti svet. Ipak, najveći izazov u tom pokušaju je krenuti od sebe. Završetak srednje škole i matura, za mnoge je pravi trenutak za to. Zato smo odlučili da mladim damama širom Srbije pružimo podršku na početku tog, za njih, izuzetno važnog životnog perioda. Ako parafraziramo onu maksimu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, možemo da kažemo da iza svake uspešne žene stoji Aroma. Želeli smo da dobrim primerima i savetima pomognemo devojkama da shvate na koji način mogu da svojim stavom i samopouzdanjem ostave pozitivan utisak. Tako poručujemo maturantkinjama da je Grand Aroma uvek uz njih, neko na koga uvek mogu da se oslone“ – poručuju iz Grand Arome.

Uz kafu i neformalno druženje, Aroma tim stručnjaka sa devojkama razgovara na temu priprema za jednu od njihovih najvažnijih večeri, ali uz  savete da budu svoje, imaju sopstveni stil i da sa samopouzdanjem krenu u susret budućim izazovima.

U okviru ovog projekta, Grand Aroma posećuje više gradova u Srbiji.

Kladovo je prvi u karavanu narednih gradova koji će maja meseca bitidomaćini ovog zanimljivog predavanja ali i druženja.

Korisni linkovi:

Kladovo, 2015. godine

https://www.youtube.com/watch?v=X4QWy6D9rCY