Bioskop prikazuje / Pocrvenela panda / Leto kada sam naučila da letim / Mrak

14.03.2022.

Bioskop u Kladovu u petak 18., subotu 19. i nedelju 20. marta 2022. godine, prikazuje;

16.00 časova – “Pocrvenela panda”

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan

Dužina trajanja: 100 min

Režija: Domeo Shi

Glumci: Nataša Aksentijević, Igor Blažević, Darija Vračević

Sinopsis:

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrgana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično - UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=jf0ohEf5qpM


18.00 časova - “Leto kada sam naučila da letim”

Repriza zbog velikog interesovanja publike

Domaći porodični film koji ne treba propustiti "LETO kada sam naučila da letim" snimljen po romanu dečjeg pisca Jasminke Petrović.


Dužina trajanja: 87 min

Režija: Radivoje Andrić Glumci: Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević

Sinopsis: Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić). Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pakao’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne. Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=aEKWY0lorpo

 

20,00 časova - “Mrak”

 

Žanr: drama, domaći film

Dužina trajanja: 104 min

Režija: Darko Milić

Glumci: Danica Ćurčić, Slavko Štimac, Miona Ilov

Sinopsis:

U planinskim zabitima Kosova, na imanju okruženom gustom šumom, živi Milica sa majkom Vukicom i dedom Milutinom. Svaku noć porodica se povlači u zabarakadiranu kuću, prestravljeni terorom koji dolazi iz šume. Da li je taj užas opkoljene kuće odjek nedavno završenog rata ili samo njihova mašta, kako ih opominju zvaničnici KFOR-a? Nema materijalnih dokaza da se nešto loše događa ali svake naredne noći njihov strah raste.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=223mlm41hQECena ulaznice za svaku projekcije je 300 dinara.