Bioskop prikazuje / Sonikov film 2 / Morbius / Izgubljeni grad

05.04.2022.

Bioskop Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo prikazuje u petak 8., subotu 9. i nedelju 10. aprila 2022. godine;

 16,00 - “SONIKOV film 2”

Žanr: akcija, avantura, komedija
Dužina trajanja: 123 min
Režija: Jeff Fowler
Glumci: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj

Sinopsis: Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća ovog puta sa novim partnerom, Naklsom u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke. Zasnovano na SEGA video igrici.


18,30 - “MORBIUS”

Žanr: akcija, drama, avantura
Dužina trajanja: 105 min
Režija: Daniél Espinosa
Glumci: Jared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Tyrese Gibson

Sinopsis:  Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džereda Letoa, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa. Usled retke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini strahovito uspešnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima?

20,30 - “IZGUBLJENI GRAD”

Žanr: akcija, komedija, romantični/ljubavni
Dužina trajanja: 112 min
Režija: Aaron Nee, Adam Nee
Glumci: Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Channing Tatum, Da Vine Joy Randolph, Oscar Nunez

Sinopsis: Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.  Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš.” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase.