Predstava za decu "Potraga za Deda mrazom"

22.12.2021.

Novogodišnja predstava za decu "Potraga za Deda Mrazom" u izvođenju ansambla Pozorišta "Zoran Radmilović" iz Zaječara, gostuje u Kladovu u ponedeljak, 27. decembra 2021. godine u 18.00 časova.

Avanturistička komedija za decu do sto godina, kako kaže i sam pisac, vodi nas na putovanje oko celog sveta u potrazi za Deda Mrazom. Tri junaka naše price Cvetko, Skitko i Marica polaze na put do Italije i tamo nas upoznaju sa njihovim znamenitostima, kompozitorima, slikarima, velikim vojskovodjama, a tu nalaze i prostora da nam odglume i deo Romea i Julije, na njihov način, naravno.

Kroz svoj neobični put upoznaju nas sa zanimljivim kulturama Španije, gde će nam dočarati i samu koridu, zatim daleku Ameriku i njene Western junake, pa zatim još dalji Japan i njihove opasne borilačke veštine, preko Bliskog istoka i strašnog Alibabe, pa sve do Engleske i Rusije. Nakraju dolaze u svoju Srbijicu gde ih čeka Deda
Mraz sa divnim poklonima kao nagradu za njihovu upornost u potrazi.
Ova dinamična i VEOMA POUČNA I EDUKATIVNA pozorišna igra će urnebesno zabaviti i doneti nova znanja o nivim ljudima i novim prostorima.
Režija: Fuad Tabučić
Igraju: Marija Stanković, Branislav Mijatović, Gabrijel Bećarević
Cena ulaznice je 200 dinara
Zaštitne maske za lice su obavezne.
Broj ulaznica za prodaju je ograničen.