Radionica povodom Dana zaljubljenih za najmlađe

11.02.2017.

Povodom Dana zaljubljenih Dečje odeljenje Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo organizuje kreativnu radionicu na temu edukativnog ali i zabavnog predstavljanja knjiga Bojana Ljubenovića sa naslovima „Knjiga za zaljubljene dečake“ i „Knjiga za zaljubljene devojčice“.

Nakon analiza knjiga, učesnici radionica će sami izraziti svoj stav „Šta je to ljubav?“ ispisivanjem poruka koje će biti postavljene na zajedničkom izložbenom panou.

Radionica će se održati u utorak 14. februara 2017. sa početkom u 17 časova u prostorijama biblioteke.

O knjigama;

školi postoje razni predmeti koje đacima možda uopšte neće nikad ni zatrebati, ali, nažalost, ne postoji udžbenik za prvu ljubav. E, baš to je bio razlog zašto je Bojan Ljubenović, pisac i satiričar, uzeo sam na sebe tu nezahvalnu dužnost da napiše “Knjigu za zaljubljene dečake” i “Knjigu za zaljubljene devojčice”.

Knjiga za zaljubljene dečake: Prava ljubav je kao kontrolni iz matematike. Dogodi se kad se najmanje nadaš. Ne dozvoli da te iznenadi i uhvati nespremnog. Pročitaj ovu knjigu i saznaj kako da rešiš sve ljubavne zadatke. U tome će ti pomoći Platon, Aristotel, Julije Cezar, Robin Hud, Sulejman Veličanstveni, Napoleon, ali i Tarzan, Spajdermen, Supermen i mnogi drugi zaljubljeni dečaci.

Knjige za zaljubljene devojčice: Prava ljubav je kao kontrolni iz matematike. Dogodi se kad se najmanje nadaš. Ne dozvoli da te iznenadi i uhvati nespremnog. Pročitaj ovu knjigu i saznaj kako da rešiš sve ljubavne zadatke. U tome će ti pomoći Kleopatra, Jovanka Orleanka, Agata Kristi, Valentina Terješkova, ali i Mala Sirena i mnoge druge zaljubljene devojčice.