Rezultati nagradnog foto-konkursa "Knjiga, ti i leto" Kladovo 2022.

11.09.2022.

U galerijskom prostoru Biblioteke u Kladovu otvorena je izložba fotografija pristiglih na 10. foto-konkurs “Knjiga, ti i leto“ Kladovskog centra za kulturu. Odlukom žirija u konkurenciji 97 fotografija koliko su na konkurs poslala 43 autora iz 17 gradova i mesta prva nagrada otišla je u ruke Nine Anđelić iz Kladova, drugu nagradu osvojila je Doroteja Radulović iz Kladova, dok je Kruševljanka Aleksandra Stevanović Aleksić dobila treću nagradu.

Izložba fotografija pristiglih na ovogodišnji foto konkurs  može se razgledati do kraja septembra. Na fotografijama su lica  koja su se u toplim letnjim danima družila sa knjigom, jer je namera  konkursa  da se promovišu knjiga i čitanje.

Osim nagrađenih autora tri nabolje fotografije‚ specijalne pohvale zaslužile su Dragana Džamić Mazur iz Vrbasa i Beograđanka Marijana Filipović.

Podeljene su i zahvalnice svim učesnicima konkursa, zatim poklon knjige za najviše lajkova na društvenim mrežama, za najmlađe i najstarije učesnike i za one koji već 10 godina porodično učestvuju na konkursu.

Organizator se zahvaljuje svim učesnicima konkursa na kreativnom druženju i čestita nagrađenima!

Sve fotografije koje su prijavljene na konkurs, objavljene su ovde; 

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=1518000575124664&set=a.3365210060403697