"Zvezdara teatar" i komedija „Sokin i Bosin“

22.03.2018.

Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo predstavlja svojoj pozorišnoj publici komediju Zvezdara teatra iz Beograda pod nazivom „Sokin i Bosina“, u utorak 3. aprila 2018. godine sa početkom u 19 časova.

 

Predstava Sokin i Bosina na duhovit način predstavlja probleme koji nastaju u porodičnom okruženju kada tašte i svekrve reše da daju savete, traže od vas da pratite njihove želje i očekivanja i da ostvarujete njihove životne potrebe. I to je sve u redu kada ne morate da ih gledate svakog dana. Ali... Zamislite šta se desi kada reše da vas posete. Na jedan vikend. Ili čitav život".

Glumačku ekipu čine Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković, Kalina Kovačević i Miloš Đorđević.

 

Predstava “Sokin i Bosin” je u novembru 2017. obeležila 150. izvođenje u Zvezdara teatru.

 

- Retki su trenuci kada se slave ovakvi jubileji. Treba da se u jedno slože kvalitet predstave, želja publike da je gleda, želja pozorišta da je neguje i održava. Pozorište je prelepo. Svaki trenutak u pozorištu je praznik svejedno da li ste u publici ili na sceni. A ovakvi datumi su praznik nad praznicima, crveno slovo u našem pozorišnom i životnom kalendaru. 150 puta! Uvek pred prepunom salom bilo da je u Kanadi, Australiji, Evropi ili čuvenoj Zvezdari. Uvek uz burne aplauze i salve smeha. Tako i ovaj stopedeseti put, tako i ubuduće - izjavila je Ljiljana Blagojević.

 

Koristan link:

https://zvezdarateatar.rs/vesti/sokin-i-bosina-jubilarno-izvodjenje/